Syros - Paros Veerbootmaatschappij

date6 Avaarten / Week
clockReistijd: 1 uur 45 minuten

Syros naar Paros Veerboot

Bij Direct Ferries zijn we volledig neutraal en zijn wij gefocust u te helpen om snel en gemakkelijk de beste tarieven voor Syros Paros overtcohten in Cycladen te vinden.

Wij ontvangen de actuele tarieven voor Syros naar Paros rechtstreeks van de boekingssystemen van de veermaatschappijen en vergelijken alle opties zodat u de beste deal voor uw overtocht krijgt. Het vinden van een tarief en boeken van uw ferry ticket naar Cycladen kan niet eenvoudiger!

Het vinden van een veertarief is snel en gemakkelijk! Selecteer eenvoudigweg uw plaats van vertrek in zoek en boek, Syros Paros in het route menu, aantal personen en klik vervolgens op zoek.

Syros Paros Veerboot Gids

De Syros Paros veerdienst verbindt Cycladen met Cycladen. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Nel Lines. De veerdienst gaat maximaal 6 keer per week met een vaartijd van ongeveer 1 uur 45 minuten.

Syros Paros vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.
© Direct Ferries Ltd