Spirit Of Tasmania

Verzorg door TT-Line Company Pty Ltd, de Spirit of Tasmania verbindt het Australische vasteland met het eiland Tasmanië langs de Bass Strait, tussen havens van Melbourne en Devonport.

De Spirit of Tasmania schepen vertrekken 's avonds het hele jaar door, met een extra dienst in de ochtend op geselecteerde dagen in het hoogseizoen (december-april).

Aan boord van de twee schepen Spirit of Tasmania I en II vindt u tal van faciliteiten om u te vermaken tijdens de overtocht. Beide hebben ongeveer 220 goed uitgeruste hutten die voor een comfortabel en ontspannen reis zorgen. Als alternatieve accommodatie, 'Ocean Recliners', verstelbare stoelen in een eigen lounge zijn beschikbaar voor de meer prijsbewuste reiziger. De schepen hebben een capaciteit van maximaal 1400 passagiers en 630 auto's.

De Spirit of Tasmania ferry terminals zijn op Station Pier in Port Melbourne te vinden, Victoria op het vasteland en op de Esplanade in East Devonport, Tasmanië.

Directferries.nl biedt u de mogelijkheid om op een eenvoudige wijze Spirit Of Tasmania dienstregeling en prijzen te vergelijken met alle alternatieve veerbootmaatschappijen.

Lees meer Lees minder

Alle Spirit Of Tasmania routes