Shanghai Ferry

Shanghai Ferry biedt een internationale veerdienst die de twee commerciële en culturele centra van Oost-Azië verbindt het hele jaar door - Osaka in Japan en Shanghai in China.

Shanghai Ferry maakt gebruik van het schip Su Zhou Hao voor de lange maar plezierige reis tussen Japan en China. Gebouwd in 1992, Het schip is 155 meter lang, met rond 21 knopen, en kan maximaal tot 272 passagiers vervoeren.

Aan boord vindt u een scala aan faciliteiten, zoals een informatiebalie, ruime passagierslounge, een belastingvrije winkel met een selectie van souvenirs, restaurants en openbaar bad met uitzicht op zee. Op het gebied van entertainment, vindt u speelautomaten in het spel kamer evenals in de mahjong ruimte waar je je bezig kunt houden.

Als u zin ​​heeft in een hapje, de cafetaria restaurant is de hele dag geopend van 's morgens tot 's avonds, terwijl het special restaurant waar u kunt dineren is alleen geopend tussen 17.30 en 19.30 uur. Het restaurant verandert tussen 19.45 en 22.30 uur in een bar met Karaoke. Beide restaurants serveren smakelijke Japanse, Chinese en westerse gerechten, tegen betaalbare prijzen.

Er is ook een ruime keuze aan hutaccommodatie voor alle budgetten.

Shanghai Ferry biedt een cruise-achtige ervaring tussen Japan en China - twee landen vol unieke cultuur!

Direct Ferries biedt Shanghai Ferry dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u Shanghai Ferry overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij. Vergelijk nu Shanghai Ferry dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Lees meer Lees minder

Alle Shanghai Ferry routes