Sealink Queensland

De Australische eigendom en geëxploiteerd SeaLink Queensland biedt een snelle verbinding tussen Townsville en de Magnetic Island haven van Nelly Bay.

Sealink Queensland is onderdeel van Sealink Travel Group, een van de meest dynamische transportbedrijven van Australië, die de wereld verbindt met de Australische iconen en landschappen.

Met hun vloot van drie hoge snelheid catamarans die in staat zijn om tot driehonderd passagiers te vervoeren, Sealink biedt tot achttien dagelijks afvaarten naar Magnetic Island, met een vaartijd van slechts twintig minuten. Aan boord van de Sealink Queensland catamaran schepen, vindt u een bar, toiletten, airconditioning en een zonneterras, verspreid over drie verdiepingen.

Townsville is de hoofdstad van North Queensland en een erkende toegangspoort tot het Great Barrier Reef. De Sealink veerboten vertrekken uit de Breakwater Terminal in Townsville, gunstig bediend door openbare bussen, taxi's en pendelbussen, en varen naar de Nelly Bay terminal in het zuidoosten van Magnetic Island. Bij aankomst in Nelly Bay terminal, de passagiers zijn in staat om een ​​rondleiding/hotel te boeken en auto's te huren bij de Sealink bureau gevestigd in het gebouw.

Direct Ferries biedt Sealink Queensland dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u Sealink Queensland overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij. Vergelijk nu Sealink Queensland dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Lees meer Lees minder

Alle Sealink Queensland routes

Alternatieve maatschappijen en routes