Safe Way Maritime

Onderdeel van Safe Way Maritime, Galaxy Wave ferry biedt de veertig mijl overtocht tussen de havenstad La Ceiba op het vasteland van Honduras en Roatan Island.

Sinds haar oprichting in de jaren negentig, Safe Way Maritime Transportation biedt een betrouwbare methode om naar de baai eiland Roatan te gaan en is momenteel het enige bedrijf die in de tropische wateren van en naar Roatan navigeert.

Passagiers hebben de unieke mogelijkheid om te ontspannen op hun reis en te genieten van de schoonheid van de omgeving van de emerald seas, de thuisbasis van 's werelds tweede grootste koraalrif systeem.

Safe Way Maritime heeft een upgrade gemaakt op de schepen die op deze kruising worden gebruikt, telkens met grotere snellere schepen waardoor meer passagiers naar het eiland kunnen reizen. De Galaxy Wave is een 152 voet catamaran met een passagierscapaciteit van rond 460 passagiers en biedt een reistijd van slechts zeventig minute.

Aan boord vind je 250 standaard class stoelen, gehuisvestigd in een comfortabele kamer met airconditioning op het benedendek. De eerste klasse passagiersdek is gelegen op de tweede verdieping van de Galaxy Wave en biedt een prachtig uitzicht met 60 zitplaatsen beschikbaar. Daarnaast zijn er 150 open air zitplaatsen beschikbaar op het bovendek. Hapjes en drankjes zijn verkrijgbaar bij de terminals en aan boord. Tv's zijn ook beschikbaar in zowel de standard als de eerste klass kamer.

Directferries.nl biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Safe Way Maritime dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Lees meer Lees minder

Alle Safe Way Maritime routes