Puttgarden - Rodby Veerbootmaatschappij

date45 Afvaarten / Dag
clockReistijd: 45 minuten

Puttgarden naar Rodby Veerboot

Vindt Puttgarden Rodby ferry tarieven, dienstregelingen en aanbiedingen op directferries.nl en vergelijk tevens met andere overtochten van Duitsland naar Denemarken zodat u gegarandeerd bespaart op de ticketprijs.

Bekijk dienstregelingen en tarieven van alle Puttgarden Rodby ferry's zodat u gegarandeerd het beste tarief voor uw overtocht vindt. Indien er een alternatieve route tegen een beter tarief beschikbaar is zullen wij deze ook tonen.

Vergelijk nu talloze overtochten en dienstregelingen voor Puttgarden Rodby veerdiensten online door de plaats van vertrek te selecteren in de Puttgarden Rodby zoek en boek en klik op de knop zoek.

Gemiddelde Puttgarden Rodby tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Puttgarden Rodby boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Puttgarden Rodby Veerboot Gids

De Puttgarden Rodby veerdienst verbindt Duitsland met Denemarken. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Scandlines. De veerdienst gaat maximaal 45 keer per dag met een vaartijd van ongeveer 45 minuten.

Puttgarden Rodby vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.
© Direct Ferries Ltd