Portsmouth naar St Malo Veerboot

De Portsmouth St Malo veerdienst verbindt Engeland met Frankrijk. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Brittany Ferries. De veerdienst gaat maximaal 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 11 uur.

Portsmouth St Malo vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Portsmouth naar St Malo Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Engeland naar Frankrijk pagina.

Portsmouth - St Malo Veerbootmaatschappij

 • Brittany Ferries
  • 7 Afvaarten / Week 11 uur
  • Prijsaanvraag

Gemiddelde Portsmouth St Malo tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Portsmouth St Malo boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Portsmouth St Malo Veerboot klantenrecensies

 • "Bretagne, Heerlijk Bretagne!"

  Ik woon in Londen en reisde mee aan boord van het schip Bretagne vanuit Portsmouth naar St Malo. Het is een mooie, niet al te grote schip. Het eten aan boord was van goede kwaliteit en heel gevarieerd en het entertainment erg familie georiënteerd. Ik boekte een avondtocht maar er waren helaas geen hutten meer, ik had dus een verstelbare stoel. Het is "ok" voor een paar uur, maar na een tijdje lag ik op de vloer te slapen zoals de meeste mensen in de salon. Het was een goede ervaring, goedkoper dan vliegen, en ik heb genoten van de aankomst met een mooi uitzicht op St Malo!

  'Julie' reisde mee op de route Portsmouth St Malo met Brittany Ferries aan boord de Bretagne

  Lees meer Lees minder
 • "Leuke boot"

  Gisteravond reisde ik mee aan boord van de Normandie vanuit Caen naar Portsmouth, en heb genoten van een aangename en snelle oversteek naar Engeland. De Normandie is een mooi boot, en de faciliteiten zijn op zich wel aardig. Ik heb een binnenhut geboekt, het was vrij klein maar zeer comfortable. ! Het voordeel van 's nachts reizen met de boot is dat je geen gevoel krijgt van ongemerkt tijd verspil!

  'Julie' reisde mee op de route Portsmouth St Malo met Brittany Ferries aan boord de Normandie

  Lees meer Lees minder

Portsmouth Gids

Portsmouth is een stad en haven gelegen in het graafschap Hampshire, aan de zuidkust van Engeland. Portsmouth is enige eiland stad van het Verenigd Koninkrijk en ligt ongeveer 100 km ten zuidwesten van Londen en 30 km ten oosten van Southampton. Portsmouth heeft een lange en roemruchte maritieme verleden. De stad is de thuisbasis van 's werelds oudste droogdok, nog steeds in gebruik, en de thuisbasis van de beroemde schepen zoals de HMS Warrior, de Mary Rose en de HMS Victory, Lord Nelson's vlaggenschip. De stad is ook de thuisbasis van een marinebasis, en de thuisbasis van de Koninklijke Marine Commandoes.

Portsmouth is een van de beste aangesloten havens van Engeland, en biedt veerdiensten aan passagiers naar negen verschillende bestemmingen. Er zijn drie terminals in de grote haven. De Continental veerhaven is de tweede drukste haven van het Verenigd Koninkrijk en ligt net ten noorden van de Naval Base. In het zuiden van de Naval Base ligt de Isle of Wight (Ryde) Passenger Ferry Terminal. De Terminal heeft veerdiensten naar Le Havre, Frankrijk en Bilbao, Spanje. Er zijn ook dagelijkse overtochten naar Cherbourg, Caen en St Malo in Frankrijk, St Helier in Jersey, St Peter Port op Guernsey en naar Ryde op Isle of Wight.

St Malo Gids

Hoewel St. Malo misschien niet een van de grootste steden van Bretagne, Frankrijk is, de stad ligt dicht bij de Mont Saint Michel en is een goede uitvalsbasis voor bezoekers aan de stad en haar omgeving. Er zijn een aantal attracties in St. Malo, met de meest historische en interessante gelegen langs de geplaveide straatjes rond de ommuurde stad. Voor het beste uitzicht, moeten bezoekers een wandeling langs de wallen te nemen. Andere hoogtepunten zijn het middelpunt van de Cathédrale St. Vincent, die is gelegen op de Place Jean de Châtillon, en ook het Fort National, het kasteel van St. Malo, de zandstranden en de spectaculaire Grand Aquarium.

De stad is de eindbestemming voor de dagelijkse tochten verzorgd door Condor Ferries, die in Weymouth, Engeland, met tussenstop in zowel Guernsey als Jersey.