Paros - Folegandros Veerbootmaatschappij

date4 Avaarten / Week
clockReistijd: 3 uur 5 minuten
date4 Avaarten / Week
clockReistijd: 5 uur 5 minuten

Paros naar Folegandros Veerboot

Bij Direct Ferries zijn we volledig neutraal en zijn wij gefocust u te helpen om snel en gemakkelijk de beste tarieven voor Paros Folegandros overtcohten in Cycladen te vinden.

Bekijk dienstregelingen en tarieven van alle Paros Folegandros ferry's zodat u gegarandeerd het beste tarief voor uw overtocht vindt. Indien er een alternatieve route tegen een beter tarief beschikbaar is zullen wij deze ook tonen.

Het vinden van een prijsopgave of boeken van uw ferry naar Cycladen kan niet eenvoudiger! U hoeft alleen maar Paros naar Folegandros in het menu aan de linkerkant te selecteren, het aantal passagiers in te voeren en op zoek te klikken!

Paros Folegandros Veerboot Gids

De Paros Folegandros veerdienst verbindt Cycladen met Cycladen en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Sea Jets veerdienst gaat tot 4 keer per week met een vaartijd van ongeveer 3 uur 5 minuten Terwijl de Nel Lines veerdienst loopt tot 4 keer per week met een duur van 5 uur 5 minuten.

Dus dat is een totaal van 8 overtochten per week op de Paros Folegandros route tussen Cycladen en Cycladen. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.
© Direct Ferries Ltd