Vaar naar de Griekse eilanden deze zomer vanaf slechts € 22,50

Datum: 22 mrt 2017 08:59 Bron: Blue Star Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways, Anek Lines, Anek Superfast & Minoan Lines

Vaar naar de Griekse eilanden deze zomer vanaf slechts € 22,50

Ontdek de Griekse eilanden deze zomer al vanaf € 22,50 met alle toonaangevende veerdiensten inclusief Blue Star Ferries, Anek Superfast, Sea Jets, Hellenic Seaways en Minoan Lines.

Met vele dagelijkse vertrekken en veel veerdiensten om uit te kiezen is het gemakkelijk om naar de Griekse eilanden te varen en de prijzen beginnen vanaf slechts € 22,50 per persoon per enkele reis op de populaire routes van Piraeus naar Mykonos, Paros en Naxos.

Als je zin hebt om te eilandhoppen, prijzen beginnen vanaf slechts € 23,50 per persoon per enkele reis tussen Santorini, Mykonos en Naxos.

De Griekse eilanden is een van 's werelds beste bestemmingen en is gezegend met zonovergoten stranden, turquoise kusten en een rijk cultureel erfgoed. Er is echt voor ieder wat wils.

Tarieven hebben de neiging te stijgen als de afvaarten zich vullen dus door vroeg te boeken kunt u het meest uitgebreide aanbod van afvaarten krijgen voor de beste prijs. Het geeft u ook iets om naar uit te kijken tijdens de koude maanden.

Boek Nu

Let op: Onderworpen aan voorwaarden. De getoonde prijzen beginnen bij de prijzen voor 1 volwassene, als een voet passagier, zonder accommodatie, per enkele reis. Zoals de afvaarten zich vullen, kunnen de prijzen oplopen.

Meer ferry aanbiedingen van directferries.nl

Tot 33% korting op Estland - Finland veerboten met Tallink

Datum: 10 mei 2017 Bron: Tallink Silja

Krijg maximaal 33% van de veerboten tussen Estland en Finland deze zomer met Tallink Silja wanneer u bij Direct Ferries boekt.

20% korting op Zante Ferries

Datum: 20 april 2017 Bron: Zante Ferries

Plan vooruit en boek nu uw 2017 ferry overtochten tussen Griekenland en Cycladen met Zante Ferries. Wanneer u boekt met Direct Ferries, kunt u 20% besparen!

Tot wel 60% karting op ferries tussen Zweden en Finland

Datum: 05 april 2017 Bron: Tallink Silja

Reis tussen Zweden en Finland met Tallink Silja en bespaar tot wel 60% op uw veerboot overtocht wanneer u boekt met Direct Ferries.

Frankrijk - Engeland korte vakantie vanaf slechts 49€

Datum: 31 maart 2017 Bron: DFDS Seaways & P&O Ferries

Reis per boot vanuit Frankrijk (Calais of Duinkerken) naar Engeland (Dover) en profiteer van de speciale korte vakantie tarieven – retour vanaf €49!

Cycladen, vanaf €19 met Golden Star Ferries

Datum: 15 maart 2017 Bron: Golden Star Ferries

Ontdek de Cycladen vanaf €19 met Golden Star Ferries, een operator die zich richt op snelheid, veiligheid en betrouwbaarheid!

Duitsland - Denemarken overtochten voor maar €66 retour

Datum: 17 februari 2017 Bron: Scandlines

Scandlines biedt vele dagelijkse vertrekken aan tussen Duitsland en Denemarken en met Direct Ferries kun je alle tijdsschema’s en prijzen vergelijken die het beste bij jouw reisplannen passen.

20% korting op Minoan Lines en Anek Superfast

Datum: 18 januari 2017 Bron: Anek Superfast & Minoan Lines

Plan vooruit en boek nu uw 2017 ferry overtochten tussen Italië en Griekenland met Minoan Lines en Anek Superfast.

Krijg tot 30% korting op uw Grimaldi Lines overtochten

Datum: 17 januari 2017 Bron: Grimaldi Lines

Grimaldi Lines werkt snel en comfortabel met veerboten over de Middellandse Zee en door vroeg te boeken op onze website, kunt u tot 30% van uw boekingen besparen!