Naxos naar Paros Veerboot

De Naxos Paros veerdienst verbindt Cycladen met Cycladen en wordt momenteel aangeboden door 4 veermaatschappijen. Blue Star Ferries varen tot maximaal 17 keer per week, Sea Jets 15 keer per week, Hellenic Seaways 17 keer per week & de veerdienst van Golden Star Ferries vaart tot maximaal 6 keer per week.

Er is een totaal van 55 overtochten per week op de Naxos Paros route tussen Cycladen en Cycladen en met 4 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Route en havengegevens

Naxos - Paros Veerbootmaatschappij

 • Blue Star Ferries
  • 17 Afvaarten / Week 45 min
  • Prijsaanvraag
 • Sea Jets
  • 15 Afvaarten / Week 30 min
  • Prijsaanvraag
 • Hellenic Seaways
  • 17 Afvaarten / Week 35 min
  • Prijsaanvraag
 • Golden Star Ferries
  • 6 Afvaarten / Week 40 min
  • Prijsaanvraag

Gemiddelde Naxos Paros tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Naxos Paros boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Naxos Paros Veerboot klantenrecensies

 • "Relaxte trip"

  Na de bagage te hebben afgegeven op het autodek:)(waarom sjouwen veel mensen hun koffers mee naar boven?) op de 6e verdieping in het zonnetje de tijd doorgebracht. Keurige ontvangst door het personeel op alle verdiepingen welke je de weg wijzen. Bij het ophalen van de bagage is het een zooitje omdat iedereen zijn koffers uit de stellingen gaat pakken.

  'Jurjen' reisde mee op de route Naxos Paros met Blue Star Ferries aan boord de Blue Star Paros

  Lees meer Lees minder

Naxos Gids

Naxos is een Grieks eiland en behoort tot de Cycladen, aan de Egeïsche Zee. De grootste stad van het eiland en de hoofdstad is Naxos, of Chora. Chora is een amfitheater gebouwd aan de westkant van het eiland en is een van de grootste havens aan de Egeïsche Zee. De stad heeft vele winkels, bars, cafés en restaurants, die de meerderheid van de lokale bevolking en bezoekers aan te trekken. Het embleem van Chora is het kleine eiland, dat zich uitstrekt van de kust, Palatia, met Portara, de overblijfselen van de oude tempel gewijd aan de god Apollo. Portara is een monument die op een deur zonder een muur lijkt. Een bezoek aan Portara is raadzaam, u kunt zwemmen, terwijl de zon ondergaat.

Naxos staat bekend om zijn traditie in de gastronomie met de beroemde productie van Naxian aardappelen, wijn, productie van sterke Kitron drank en de populaire Naxian kaas, graviera. Het eiland heeft veel traditionele restaurants en taverna's, met lokale gerechten.

De haven bevindt zich ook in Chora. Vanuit de haven vertrekken veerboten naar Piraeus (Athene) en aan de andere eilanden van de Cycladen.

Paros Gids

Het Griekse eiland Paros maakt deel uit van de Cycladen, aan de Egeïsche Zee. Paros is een zeer populaire vakantiebestemming en is slechts een korte afstand van het eiland Naxos, ongeveer een uur met de veerboot. Paros heeft een reputatie als een gastvrij een vriendelijke eiland. Het eiland is de tweede grootste van de Cycladen en is vol met kwaliteit attracties voor iedereen. Bezoekers van Paros zullen in staat zijn om deel te nemen aan de watersport, genieten van de Griekse taverna's langs de Parikia kust en de kerk van Panagia Ekatantapiliani te bezoeken, daterend uit AD 326. Er zijn ook een aantal stranden op Paros, zoals Agia Irini, Farangas, Kato en Logaras.

De haven van het eiland ligt in Parikia en herbergt zowel conventionele veerboten en high speed ferries. Veerboten vertrekken naar Piraeus en naar de andere Cycladen.