Naxos - Paros Veerbootmaatschappij

date3 Afvaarten / Dag
clockReistijd: 45 minuten
date6 Avaarten / Week
clockReistijd: 35 minuten
date3 Afvaarten / Dag
clockReistijd: 28 minuten
date5 Avaarten / Week
clockReistijd: 1 uur
date8 Avaarten / Week
clockReistijd: 30 minuten
Naxos Paros Veerboot klantenrecensies
Bekijk onze meest recente klantenrecensies
Hieronder vindt u de meest recente Naxos Paros klantenrecensies. Bezoek onze schip pagina's voor alle recensies.

"Relaxte trip"

Beoordeeld op 31 juli 2014 door Jurjen

Na de bagage te hebben afgegeven op het autodek:)(waarom sjouwen veel mensen hun koffers mee naar boven?) op de 6e verdieping in het zonnetje de tijd doorgebracht. Keurige ontvangst door het personeel op alle verdiepingen welke je de weg wijzen. Bij het ophalen van de bagage is het een zooitje omdat iedereen zijn koffers uit de stellingen gaat pakken.

'Jurjen' reisde mee op de route Naxos Paros met Blue Star Ferries aan boord de Blue Star Paros

Naxos naar Paros Veerboot

Bij Direct Ferries zijn we volledig neutraal en zijn wij gefocust u te helpen om snel en gemakkelijk de beste tarieven voor Naxos Paros overtcohten in Cycladen te vinden.

Ontvang actuele Naxos Paros dienstregelingen en tarieven van alle veermaatschappijen en vergelijk alvorens te beslissen.

Selecteer simpelweg het land van vertrek en vervolgens Naxos Paros of een andere route, gevolgd door het aantal reizigers en klik op zoek!

Gemiddelde Naxos Paros tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Naxos Paros boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Naxos Paros Veerboot Gids

Reis van Cycladen naar Cycladen met de Naxos Paros veerdienst met een maximaal aantal opties van 61 afvaarten per week uitgevoerd door talloze rederijen - 3 met Blue Star Ferries, 6 met Aegean Speed Lines, 3 met Sea Jets, 5 met Nel Lines & 8 met Hellenic Seaways.

De kortste vaartijd op deze populaire overtocht tussen Cycladen en Cycladen is vanaf 28 minuten.

Vergelijk Naxos Paros veerdiensten met Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines, Sea Jets, Nel Lines & Hellenic Seaways nu en vindt de overtocht die het beste past bij uw reisplannen, tegen de laagste prijs.
© Direct Ferries Ltd