National Ferries Company

National Ferries Company of NFC is eigendom van de Regering van het Sultanaat van Oman, en biedt hoge snelheid veerdiensten tussen tal van bestemmingen langs de Omaanse kust, waaronder Muscat, Khasab, Lima, Shinas, Dibba en Masirah.

De drieduizend kilometer lange kustlijn van het Sultanaat van Oman maakt de NFC-dienst een noodzaak voor de lokale bevolking en toeristen die een onmisbare verbinding nodig hebben tussen de havens om hun reistijd te besparen.

NFC heeft de 2 snelste high speed ferries ter wereld - Shinas en Hormuz, en beide kunnen een snelheid bereiken van meer dan 55 knopen. Deze 65 meter lange schepen kunnen tot 208 passagiers en 56 auto's vervoeren. Aan boord vindt u een keuze uit comfortabele Economie, business en VIP-klasse zitplaatsen evenals tv-schermen, drankjes en lichte versnaperingen. Tijdens de overtocht kunt u van het pittoreske en majestueuze kustlijn genieten.

Sinds hun oprichting in 2008, NFC heft talloze onderscheidingen, waaronder Responsible Tourism Award in het Midden-Oosten, Worlds Leading Sustainable Tourism Award (beide 2012) en World Responsible Tourism Award (2013). Jaarlijks, NFC vervoert meer dan tweehonderdduizend passagiers en 52000 voertuigen.

Directferries.nl biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu National Ferries Company dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Lees meer Lees minder

Alle National Ferries Company routes