Milos naar Serifos Veerboot

De Milos Serifos veerdienst verbindt Cycladen met Cycladen en wordt momenteel aangeboden door 4 veermaatschappijen. Aegean Speed Lines varen tot maximaal 7 keer per week, Zante Ferries 6 keer per week, Sea Jets 9 keer per week & de veerdienst van Hellenic Seaways vaart tot maximaal 4 keer per week.

Er is een totaal van 26 overtochten per week op de Milos Serifos route tussen Cycladen en Cycladen en met 4 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Route en havengegevens

Milos - Serifos Veerbootmaatschappij

 • Aegean Speed Lines
  • 7 Afvaarten / Week 1 uur 30 min
  • Prijsaanvraag
 • Zante Ferries
  • 6 Afvaarten / Week 1 uur 50 min
  • Prijsaanvraag
 • Sea Jets
  • 9 Afvaarten / Week 1 uur 10 min
  • Prijsaanvraag
 • Hellenic Seaways
  • 4 Afvaarten / Week 2 uur 55 min
  • Prijsaanvraag

Gemiddelde Milos Serifos tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Milos Serifos boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Milos Gids

Milos is een Grieks eiland aan de Egeïsche Zee, iets ten noorden van de Zee van Kreta en is onderdeel van de Cycladen eilandengroep. Het eiland staat bekend om het standbeeld van Aphrodite (de "Venus van Milo", nu in het Louvre Gallery, Parijs), en ook voor de beelden van de Griekse god Asclepius (nu in het British Museum, Londen) en de Poseidon en een archaïsche Apollo in Athene. Er zijn veel kleine winkeltjes rondom het eiland maar meestal verzamelden zich rond de haven van Adamas. De meeste winkels verkopen souvenirs, handgemaakte geschenken en sieraden evenals lokale weven, borduren en voedingsproducten. Lokale producten en delicatessen en souvenirwinkels zijn ook te vinden in de meeste dorpen van het eiland.

Milos is verbonden met de haven van Piraeus in Athene, met diensten naar alle Cycladische eilanden, de Dodekanesos en Kreta, verzorgd met veerboten en snelle catamarans. Tijdens het hoogseizoen zijn er dagelijks afvaarten naar en van het eiland. Er zijn twee havens in Milos, de belangrijkste haven van Adamas en een andere haven in Apollonia die het eiland van Milos verbindt met de eilanden Kimolos en Glaronissia.

Serifos Gids

Het Griekse eiland Serifos is een ideale bestemming voor een ontspannen vakantie. Het is een typisch Cycladische eiland aan de Egeïsche Zee, met witte dorpjes, rustige haventjes, gouden stranden, kale heuvels en prachtige landschappen. Het eiland is niet veranderd door de relatief lage niveaus van het toerisme, vooral in vergelijking met sommige andere Griekse eilanden. Naast genieten van de zon, zee en zand op een van de 72 fantastische stranden van het eiland, kunnen bezoekers gaan fietsen of wandelen langs de zeven paden op het eiland, duiken in de oude mijnen of in de Tweede Wereldoorlog wrak, of sightseeing in de vestingstad als klooster van Taxiarches, gebouwd in de 16e eeuw. Chora is de meest pittoreske plek op het eiland en werd gebouwd op de hellingen van een berg en heeft een fantastisch uitzicht op de Egeïsche Zee. De meest bezochte plaatsen op het eiland zijn de steden van Livadi en Livadakia.

Het eiland is bereikbaar per conventionele en high speed ferries. Tijdens de zomermaanden zijn er veerboten die Serifos met andere nabijgelegen eilanden, zoals Sifnos, Naxos, Paros, Santorini en Kythnos.