Marina Srikandi

Marina Srikandi biedt high speed ferry transfers rond de gelukkige vakantiebestemmingen - Bali, Lombok en Gili Islands in Indonesië. Het bedrijf is bekend als een van de grootste ferryoperators van de regio en is trots op professionaliteit met zeer ervaren kapiteins en bemanningsleden.

Opgericht in december 2010 maakt het Balinese bedrijf Marina Srikandi 4 ultra-moderne schepen. Ze bieden allemaal een aangename reis, zoals speciaal ontworpen om de stromingen in Indonesië aan te kunnen. Aan boord vindt u airconditioning, zithoeken, een ruim zonnedek en een schoon toilet naast veiligheidsapparatuur. Op sommige routes zijn er ook entertainment zoals een lcd-tv en muziek.

Veerboten vertrekken vanaf de terminal in Serangan in Zuid-Bali, zeilen naar het traditionele toeristische resort Teluk Nara van Lombok en twee van de Gili-eilanden - Gili Trawangan en Gili Air. Veerboten op alle routes varen dagelijks, het hele jaar door en duurt tot 2 uur en 30 minuten.

Op verzoek biedt Marina Srikandi ook een transferservice naar Serangan van de andere belangrijke toeristische gebieden in Oost- en Zuid-Bali.

Op vakantie in Bali en op zoek naar een avontuur in de buurt? Marina Srikandi brengt u naar Indonesië's verborgen juweeltje Lombok en Gili-eilanden tegen een redelijke prijs!

Direct Ferries biedt Marina Srikandi dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u Marina Srikandi overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij. Vergelijk nu Marina Srikandi dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Lees meer Lees minder

Alle Marina Srikandi routes