LD Lines klantenrecensies
Bekijk onze meest recente klantenrecensies
Bekijk meer LD Lines klantrecensies op onze route en schip pagina's.

"heerlijk!"

Beoordeeld op 11 augustus 2014 door Anonieme

Fijne manier om van Spanje naar Uk te reizen. Goed bed, voldoende winkel/restaurant/bar aan boord. Lekker uitwaaien en uitgerust aankomen. Beter dan op overvolle snelwegen in de file rijden!

'Anonieme' reiste met LD Lines aan boord de Norman Asturias

"De kleine titanic"

Beoordeeld op 21 juli 2014 door Gerda

Ideaal om te reizen. Elk jaar reis ik naar Galicie wat 2000 km is. Heb dit al een paar keer met de boot gedaan en het is onbeschrijfelijk. De vakantie begint op de boot. Iedereen vriendelijk, Goed eten en niet duur. Goede confortable slaaphutten. Je komt uitgerust aan op je bestemming. Voor mij geen lange rit meer of geen vliegtuig. Zelfs mijn kleindochter wil enkel op deze manier reizen. Heb het al aangeraden aan een paar vrienden en die waren ook heel enthousiast. Proficiat aan alle medewerkers

'Gerda' reiste met LD Lines aan boord de Norman Atlantic

"Overtocht "

Beoordeeld op 13 juli 2014 door Gerhardus B. H.

Fijne reis gehad. Vriendelijk personeel. Heerlijk geslapen in de ruime schone hut.

'Gerhardus B. H.' reiste met LD Lines aan boord de Norman Atlantic

"reis met ferry van Saint Nazaire naar Gijon "

Beoordeeld op 06 juli 2014 door sep kindt

Voor ons een eerste ervaring, maar een schot in de roos. Ik kijk uit naar nieuwe reismogelijkheden maar jammer genoeg zijn de verbindingen nog eerder beperkt. Waarom willen we nog kilometers vreten met auto en caravan als het ook op deze, veilige een ontspannende manier kan? Ik raad dit iedereen aan. De reis op het schip biedt al het nodige confort en je bent op de bestemming voor je het weet. Ja hoor, doen!

'sep kindt' reiste met LD Lines aan boord de Norman Atlantic/Norman Asturias

LD Lines verzorgt veerdiensten en verbindt het Verenigd Koninkrijk met Spanje, en Frankrijk met Spanje en Ierland, terwijl hun Portsmouth-Le Havre en Dieppe-Newhaven diensten worden tegenwoordig verzorgd door DFDS Seaways.

Ontdek het leven aan boord van de schepen van LD Lines via:
Alle LD Lines schepen zijn volledig uitgerust met moderne faciliteiten aan boord, en worden onderhouden volgens de hoogste normen. De service biedt passagiers het niveau van comfort en veiligheid die u mag verwachten van een moderne veerbootmaatschappij.

Directferries.nl biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu LD Lines dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.


LD Lines

LD Lines Routes

3 Avaarten / Week
Reistijd: 15 uur
7 Avaarten / Week
Reistijd: 5 uur 30 minuten
© Direct Ferries Ltd