LD Lines klantenrecensies
Bekijk onze meest recente klantenrecensies
Bekijk meer LD Lines klantrecensies op onze route en schip pagina's.

"zo kan het ook."

Beoordeeld op 03 juni 2014 door Leo

de reis was prima. De ferry vertrok op tijd. Het weer was goed.Her restaurant was goed en de hut was ook in orde.

'Leo' reiste met LD Lines, van Saint Nazaire Gijon aan boord de Norman Asturias/Norman Atlantic

"Overtocht Gijon St Nazaire"

Beoordeeld op 30 augustus 2013 door Peter

Alles was prima geregeld, zijn zeer tevreden over de overtocht. Stipt op tijd vertrokken en ook de aankomsttijd volgens planning. Medewerkers waren vriendeljk en behulpzaam Klein minpuntjes is de tijd benodigd voor het boarden.

'Peter' reiste met LD Lines, van Gijon Saint Nazaire aan boord de Norman Asturias

"prima bootreis"

Beoordeeld op 11 augustus 2013 door Anonieme

Voor ons was het een uitkomst dat we een groot deel van de reis naar Spanje per boot konden afleggen. De bootreis was bijzonder aangenaam. De hut was goed toegerust met lakens, dekens en een eigen douche en toilet. We hebben heerlijk geslapen! Het gebied in Spanje waar je aankomt, Asturie, is een prachtige vakantiebestemming met mooie stranden en indrukwekkende bergen. Op de boot kan je niet terecht voor een vegetarische maaltijd. De rij in het restaurant is lang. Tip: neem zelf iets te eten mee voor de avond en het ontbijt.

'Anonieme' reiste met LD Lines, van Saint Nazaire Gijon aan boord de Norman Asturias

"Goed alternatief Frankrijk naar Spanje [noord]"

Beoordeeld op 16 juli 2013 door R.

Deze verbinding is een uitstekend alternatief voor reizigers die naar noord/west Spanje willen reizen. Je bespaart zo een hoop tijd en komt uitgerust aan in Gijón. Het lijkt erop dat met name is gedacht aan vrachtwagens, campers en caravans. Het is in elk geval geen cruiseschip met heel veel voorzieningen, hoewel er genoeg te eten en te drinken valt. De verbinding blijkt met name gebruikt te worden door fransen en spanjaarden. Ik denk dat de dienst met name ook voor nederlanders, belgen, duitsers en scandinaviers van belang kan zijn. Wellicht is de onbekendheid een factor. In elk geval ben ik er zeer tevreden over. Aan te raden valt te kiezen voor een 2-persoonshut (berth).

'R.' reiste met LD Lines, van Saint Nazaire Gijon aan boord de Norman Asturias

LD Lines verzorgt veerdiensten en verbindt het Verenigd Koninkrijk met Spanje, en Frankrijk met Spanje en Ierland, terwijl hun Portsmouth-Le Havre en Dieppe-Newhaven diensten worden tegenwoordig verzorgd door DFDS Seaways.

Ontdek het leven aan boord van de schepen van LD Lines via:
Alle LD Lines schepen zijn volledig uitgerust met moderne faciliteiten aan boord, en worden onderhouden volgens de hoogste normen. De service biedt passagiers het niveau van comfort en veiligheid die u mag verwachten van een moderne veerbootmaatschappij.

Directferries.nl biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu LD Lines dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.


LD Lines

LD Lines Routes

3 Avaarten / Week
Reistijd: 15 uur
1 Afvaart / Week
Reistijd: 25 uur
7 Avaarten / Week
Reistijd: 5 uur 30 minuten
1 Afvaart / Week
Reistijd: 26 uur
1 Afvaart / Week
Reistijd: 21 uur
© Direct Ferries Ltd