LD Lines klantenrecensies
Bekijk onze meest recente klantenrecensies
Bekijk meer LD Lines klantrecensies op onze route en schip pagina's.

"Overtocht Spanje - Engeland, een aanrader"

Beoordeeld op 29 augustus 2014 door Paul

Goede maaltijden. Heel aangenaam onthaal. Een perfecte periode om uit te rusten in een mooie omgeving. Mogelijkheid tot observeren van de natuur (dolfijnen). Familiaal kader, waarbij we contacten hebben kunnen leggen met Engelsen en Spanjaarden.

'Paul' reiste met LD Lines aan boord de Norman Asturias

"Uiteremate tevreden reiziger met LD Lines"

Beoordeeld op 26 augustus 2014 door Jan Coenraad

Met de boot, op weg naar Portugal, de reis gedaan van Saint Nazaire in het zuidoosten van Bretagne naar Gyon in Noord-Spanje. Voor de eerste keer niet met het vliegtuig naar Portugal maar met de auto. De onderbreking van de autoreis in de vorm van de verplaatsing met de boot van LD Lines was een openbaring. De gehele reis met de auto naar Portugal was volstrekt relaxt. Dit kwam door de onderbreking met deze bootreis. De autorit is daardoor in kleinere delen opgedeeld met een zeer prettige verplaatsing met de boot in de nacht. Al slapend leg je een groot gedeelte van de te leggen afstand af met de boot. Volstrekt relaxed. Het verblijf op de boot was zeer ontspannen en zeer prima. Een zeer aan te raden vervoer met de boot!

'Jan Coenraad' reiste met LD Lines aan boord de Norman Asturias/Scintu

"overtocht"

Beoordeeld op 21 augustus 2014 door Dirk

de overtocht van SaintNazaire naar Gijon is prima gegaan. Alleen het vinden van de vertrek plaats in Saint Nazaire is heel slecht te vinden!Geen of bijna geen borden lang de weg . Dat was in Spanje wel beter geregeld. Voor de rest was het perfect.

'Dirk ' reiste met LD Lines aan boord de Scintu

"Reis naar Spanje"

Beoordeeld op 14 augustus 2014 door Th.h.w.m.

Deze boottocht naar Gijon is ons zeer goed bevallen. Accommodatie is prima verzorgd en de bemanning is erg behulpzaam en gastvrij. Kortom voor herhaling vatbaar

'Th.h.w.m.' reiste met LD Lines aan boord de Norman Atlantic/Norman Asturias

LD Lines
LD Lines biedt veerdiensten en verbindt het Verenigd Koninkrijk met Spanje, en Frankrijk met Spanje en Ierland, terwijl hun Portsmouth-Le Havre en Dieppe-Newhaven diensten worden tegenwoordig verzorgd door DFDS Seaways.
LD Lines veerdiensten werden verzorgd met het schip - 'Norman Asturias'.

Alle LD Lines schepen zijn volledig uitgerust met moderne faciliteiten aan boord, en worden onderhouden volgens de hoogste normen. De service biedt passagiers het niveau van comfort en veiligheid die u mag verwachten van een moderne veerbootmaatschappij.
© Direct Ferries Ltd