Kythira naar Antikythira Veerboot

De Kythira Antikythira veerdienst verbindt Ionische Eilanden met Ionische Eilanden. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Lane Sea Lines. De veerdienst gaat maximaal 1 keer per week met een vaartijd van ongeveer 2 uur 5 minuten.

Kythira Antikythira vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Kythira - Antikythira Veerbootmaatschappij

  • Lane Sea Lines
    • 1 Afvaart / Week 2 uur 5 min
    • Prijsaanvraag

Kythira Gids

Kythira is een Grieks eiland gelegen tussen de Peloponnesos en Kreta, tegenover het zuidoostelijkste punt van het schiereiland Peloponnesos.

Kythira is een eiland met opmerkelijk mooie natuur, wonderlijke stranden en veel bezienswaardigheden.

Onder van de mooiste stranden op Kythira vallen: Fyri Ammos, welke vanwege het kristalheldere water tot Blauwe Vlag strand benoemd is; Kapsali, bestaat uit twee baaien met zicht op het grootse kasteel van Chora; Paleopolis, het grootste strand van het eiland; En het kleine pittoreske cHALKOS.

Het wonderbaarlijke Byzantijnse kasteel van Paleochora, de Venetiaanse kastelen van Chora en Mylopotamos, en de Katuoni, de langste stenen brug van Griekenland, zijn een afspiegeling van de gevarieerde geschiedenis en invloeden van de vele civilisaties en culturen van Kythira.

Tevens staat Kythira bij Griekenland bekend om haar tijmhoning en kleinschalige kwekerij van groenten en fruit.