Koufonissi - Paros Veerbootmaatschappij

date3 Avaarten / Week
clockReistijd: 3 uur 20 minuten
date7 Avaarten / Week
clockReistijd: 1 uur 20 minuten
date1 Afvaart / Week
clockReistijd: 4 uur 10 minuten
date1 Afvaart / Week
clockReistijd: 1 uur 45 minuten

Koufonissi naar Paros Veerboot

Vindt Koufonissi Paros ferry tarieven,dienstregelingen en aanbiedingen op directferries.nl en vergelijking tevens met andere overtochten in Cycladen zodat u gegarandeerd bespaart op de ticketprijs.

Raadpleeg onze Koufonissi Paros ferry guide met alle informatie voor het boeken van uw veerovertocht naar Cycladen, inclusief alle veermaatschappijen op de Koufonissi Paros route en alternatieve veerdiensten.

Selecteer simpelweg het land van vertrek en vervolgens Koufonissi Paros of een andere route, gevolgd door het aantal reizigers en klik op zoek!

Koufonissi Paros Veerboot Gids

De Koufonissi Paros veerdienst verbindt Cycladen met Cycladen en wordt momenteel aangeboden door 4 veermaatschappijen. Blue Star Ferries varen tot maximaal 3 keer per week, Sea Jets 7 keer per week, Nel Lines 1 keer per week & de veerdienst van Hellenic Seaways vaart tot maximaal 1 keer per week.

Er is een totaal van 12 overtochten per week op de Koufonissi Paros route tussen Cycladen en Cycladen en met 4 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.
© Direct Ferries Ltd