Koufonissi - Iraklia Veerbootmaatschappij

date3 Avaarten / Week
clockReistijd: 50 minuten
date1 Afvaart / Week
clockReistijd: 1 uur 10 minuten

Koufonissi naar Iraklia Veerboot

Vindt Koufonissi Iraklia ferry tarieven,dienstregelingen en aanbiedingen op directferries.nl en vergelijking tevens met andere overtochten in Cycladen zodat u gegarandeerd bespaart op de ticketprijs.

Raadpleeg onze Koufonissi Iraklia ferry guide met alle informatie voor het boeken van uw veerovertocht naar Cycladen, inclusief alle veermaatschappijen op de Koufonissi Iraklia route en alternatieve veerdiensten.

Het vinden van een veertarief is snel en gemakkelijk! Selecteer eenvoudigweg uw plaats van vertrek in zoek en boek, Koufonissi Iraklia in het route menu, aantal personen en klik vervolgens op zoek.

Koufonissi Iraklia Veerboot Gids

De Koufonissi Iraklia veerdienst verbindt Cycladen met Cycladen en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Blue Star Ferries veerdienst gaat tot 3 keer per week met een vaartijd van ongeveer 50 minuten Terwijl de Nel Lines veerdienst loopt tot 1 keer per week met een duur van 1 uur 10 minuten.

Dus dat is een totaal van 4 overtochten per week op de Koufonissi Iraklia route tussen Cycladen en Cycladen. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.
© Direct Ferries Ltd