Kimolos - Sikinos Veerbootmaatschappij

date2 Avaarten / Week
clockReistijd: 2 uur 20 minuten
date1 Afvaart / Week
clockReistijd: 2 uur 35 minuten

Kimolos naar Sikinos Veerboot

Bij Direct Ferries zijn we volledig neutraal en zijn wij gefocust u te helpen om snel en gemakkelijk de beste tarieven voor Kimolos Sikinos overtcohten in Cycladen te vinden.

Met behulp van onze zoek en boek vindt u actuele prijzen en beschikbaarheid en kunt u ferry's van Kimolos naar Sikinos boeken. Tevens kunt u deze route of havens met andere opties vergelijken.

Vergelijk nu talloze overtochten en dienstregelingen voor Kimolos Sikinos veerdiensten online door de plaats van vertrek te selecteren in de Kimolos Sikinos zoek en boek en klik op de knop zoek.

Kimolos Sikinos Veerboot Gids

De Kimolos Sikinos veerdienst verbindt Cycladen met Cycladen en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Zante Ferries veerdienst gaat tot 2 keer per week met een vaartijd van ongeveer 2 uur 20 minuten Terwijl de Nel Lines veerdienst loopt tot 1 keer per week met een duur van 2 uur 35 minuten.

Dus dat is een totaal van 3 overtochten per week op de Kimolos Sikinos route tussen Cycladen en Cycladen. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.
© Direct Ferries Ltd