Kimolos - Folegandros Veerbootmaatschappij

date1 Afvaart / Week
clockReistijd: 1 uur 30 minuten
date7 Avaarten / Week
clockReistijd: 1 uur 40 minuten

Kimolos naar Folegandros Veerboot

Bij Direct Ferries kunt u veerdiensten in Cycladen op de Kimolos Folegandros route vergelijken middels onze snelle en eenvoudige live beschikbaarheid en beste prijs zoekers.

Wij ontvangen de actuele tarieven voor Kimolos naar Folegandros rechtstreeks van de boekingssystemen van de veermaatschappijen en vergelijken alle opties zodat u de beste deal voor uw overtocht krijgt. Het vinden van een tarief en boeken van uw ferry ticket naar Cycladen kan niet eenvoudiger!

Vergelijk nu talloze overtochten en dienstregelingen voor Kimolos Folegandros veerdiensten online door de plaats van vertrek te selecteren in de Kimolos Folegandros zoek en boek en klik op de knop zoek.

Kimolos Folegandros Veerboot Gids

De Kimolos Folegandros veerdienst verbindt Cycladen met Cycladen en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Nel Lines veerdienst gaat tot 1 keer per week met een vaartijd van ongeveer 1 uur 30 minuten Terwijl de Hellenic Seaways veerdienst loopt tot 7 keer per week met een duur van 1 uur 40 minuten.

Dus dat is een totaal van 8 overtochten per week op de Kimolos Folegandros route tussen Cycladen en Cycladen. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.
© Direct Ferries Ltd