Kimolos - Folegandros Veerbootmaatschappij

date2 Avaarten / Week
clockReistijd: 1 uur 20 minuten
date1 Afvaart / Week
clockReistijd: 1 uur 30 minuten
date7 Avaarten / Week
clockReistijd: 1 uur 40 minuten

Kimolos naar Folegandros Veerboot

Bij Direct Ferries kunt u veerdiensten in Cycladen op de Kimolos Folegandros route vergelijken middels onze snelle en eenvoudige live beschikbaarheid en beste prijs zoekers.

Wij ontvangen de actuele tarieven voor Kimolos naar Folegandros rechtstreeks van de boekingssystemen van de veermaatschappijen en vergelijken alle opties zodat u de beste deal voor uw overtocht krijgt. Het vinden van een tarief en boeken van uw ferry ticket naar Cycladen kan niet eenvoudiger!

Vergelijk nu talloze overtochten en dienstregelingen voor Kimolos Folegandros veerdiensten online door de plaats van vertrek te selecteren in de Kimolos Folegandros zoek en boek en klik op de knop zoek.

Kimolos Folegandros Veerboot Gids

De Kimolos Folegandros veerdienst verbindt Cycladen met Cycladen en wordt momenteel aangeboden door 3 veermaatschappijen. Zante Ferries varen tot maximaal 2 keer per week, Nel Lines 1 keer per week & de veerdienst van Hellenic Seaways vaart tot maximaal 7 keer per week.

Er is een totaal van 10 overtochten per week op de Kimolos Folegandros route tussen Cycladen en Cycladen en met 3 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.
© Direct Ferries Ltd