Katapola - Iraklia Veerbootmaatschappij

date3 Avaarten / Week
clockReistijd: 1 uur 45 minuten
date1 Afvaart / Week
clockReistijd: 2 uur 25 minuten

Katapola naar Iraklia Veerboot

Bij Direct Ferries kunt u veerdiensten in Cycladen op de Katapola Iraklia route vergelijken middels onze snelle en eenvoudige live beschikbaarheid en beste prijs zoekers.

Wij ontvangen de actuele tarieven voor Katapola naar Iraklia rechtstreeks van de boekingssystemen van de veermaatschappijen en vergelijken alle opties zodat u de beste deal voor uw overtocht krijgt. Het vinden van een tarief en boeken van uw ferry ticket naar Cycladen kan niet eenvoudiger!

Selecteer simpelweg het land van vertrek en vervolgens Katapola Iraklia of een andere route, gevolgd door het aantal reizigers en klik op zoek!

Katapola Iraklia Veerboot Gids

De Katapola Iraklia veerdienst verbindt Cycladen met Cycladen en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Blue Star Ferries veerdienst gaat tot 3 keer per week met een vaartijd van ongeveer 1 uur 45 minuten Terwijl de Nel Lines veerdienst loopt tot 1 keer per week met een duur van 2 uur 25 minuten.

Dus dat is een totaal van 4 overtochten per week op de Katapola Iraklia route tussen Cycladen en Cycladen. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Katapola naar Iraklia Alternatieven

Aegiali - Iraklia met Nel Lines - 1 Afvaart / Week / Reistijd: 3 uur 20 minuten
Iraklia - Katapola met Blue Star Ferries - 3 Avaarten / Week / Reistijd: 1 uur 45 minuten
Iraklia - Katapola met Nel Lines - 1 Afvaart / Week / Reistijd: 2 uur 25 minuten
Iraklia - Aegiali met Nel Lines - 1 Afvaart / Week / Reistijd: 3 uur 20 minuten
© Direct Ferries Ltd