Kalymnos naar Symi Veerboot

De Kalymnos Symi veerdienst verbindt Dodekanesos met Dodekanesos en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Blue Star Ferries veerdienst gaat tot 3 keer per week met een vaartijd van ongeveer 3 uur 50 minuten Terwijl de Dodekanisos Seaways veerdienst loopt tot 4 keer per week met een duur van 2 uur 10 min.

Dus dat is een totaal van 7 overtochten per week op de Kalymnos Symi route tussen Dodekanesos en Dodekanesos. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Route en havengegevens

Kalymnos - Symi Veerbootmaatschappij

  • Blue Star Ferries
    • 3 Afvaarten / Week 3 uur 50 min
    • Prijsaanvraag
  • Dodekanisos Seaways
    • 4 Afvaarten / Week 2 uur 10 min
    • Prijsaanvraag

Kalymnos Gids

Kalymnos is een Grieks eiland gelegen aan de zuidoostelijke Egeïsche Zee en maakt deel uit van de Dodekanesos eilanden. Kalymnos is gelegen aan de westkant van het Bodrum schiereiland tussen de eilanden Kos, 12 km in het zuiden, en Leros, 2 km in het noorden. Het eiland is de derde meest bevolkte Dodekanesos eiland na Kos en Rhodos en staat bekend om zijn rijke bevolking. Het eiland is bergachtig met een zeer onregelmatige kustlijn die vele beschutte baaien heeft, waardoor het een ideale bestemming voor zeilvakanties. Het kristalheldere water van het eiland leidt tot de aanduiging de "Sponge divers" eiland, dat een gemeenschappelijk handelsbeleid op het eiland voor vele jaren is geweest. Sponsduiken heeft veel rijkdom gekocht om het eiland en het eiland is hierdoor aan de hele Middellandse Zee gebied bekend geworden.

De hoofdstad van Kalymnos is de havenstad Pothia, een kleurrijke eiland nederzetting verspreiden amphitheatrically over de voet en de hellingen van twee heuvels en de vallei tussen hen. Er is een regelmatige veerdienst vanaf het eiland naar Piraeus, Rhodos, de andere Dodekanesos eilanden en de Cycladen en Samos.