Kalundborg naar Ballen Veerboot

De Kalundborg Ballen veerdienst verbindt Denemarken met Samso. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, SamsøFærgen. De veerdienst gaat maximaal 21 keer per week met een vaartijd van ongeveer 1 uur 15 minuten.

Kalundborg Ballen vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Route en havengegevens

Kalundborg - Ballen Veerbootmaatschappij

 • SamsøFærgen
  • 3 Afvaarten / Dag 1 uur 15 min
  • Prijsaanvraag

Gemiddelde Kalundborg Ballen tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Kalundborg Ballen boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Kalundborg Ballen Veerboot klantenrecensies

 • "Samso trip"

  De overtocht is prima gegaan, alles netjes aan boord.

  'Jacob' reisde mee op de route Kalundborg Ballen met SamsøFærgen

  Lees meer Lees minder

Kalundborg Gids

Kalundborg is een stad gelegen aan de noordwestkust van het Deense eiland Seeland. De stad ligt ongeveer 110 km van Kopenhagen en is beroemd om zijn grote omroep zender en is de thuisbasis van grootste kolen Denemarken gestookte energiecentrale. De Hoge Stad was de versterkte middeleeuwse stad, en de grenzen zijn nog steeds te herkennen. Sommige gebouwen die uit de 16e eeuw dateren zijn nog steeds te zien. De meeste van de historische bezienswaardigheden van de stad zijn hier te vinden. De stad staat bekend om haar prachtige vijf torens Kerk van Onze Lieve Vrouw, die wordt geassocieerd wordt met koning Valdemar I en aartsbisschop Absalon. Onder de kerk, in het noorden en westen, liggen kasteel en de stadsmuren van de stad. Kalundborg Kasteel die waarschijnlijk door koning Valdemar Atterdag werd gebouwd waar koningen en edelen elkaar ontmoetten om de politieke onderhandelingen in de 14e en 15e eeuw uit te voeren. In tijden van oorlog, Kalundborg was een militair steunpunt van centraal belang.

Kalundborg heeft de grootste diepwater haven van Denemarken en een veerdienst wordt verzorgd naar Denemarken op een na grootste stad Århus en het eiland Samsø.