Grandi Navi Veloci klantenrecensies
Bekijk onze meest recente klantenrecensies
Bekijk meer Grandi Navi Veloci klantrecensies op onze route en schip pagina's.

"ferriedienst Genua - Palermo"

Beoordeeld op 28 juli 2014 door Peter

Met de ferrie vanuit Genua naar Palermo is onthaasten. We hadden met 2 een cabine genomen. Parkeren en nadien van het schip rijden was even hectisch maar als je zelf rustig blijft een fluitje van een cent. Reizigers met caravan of aanhangwagen hebben liefst de nodige rijervaring ;) Verblijf op de Fantastic was OK. Indien we voor een volgende reis terug de 4 extra dagen voor de heen en terugreis kunnen nemen, zeker voor herhaling vatbaar!

'Peter' reiste met Grandi Navi Veloci aan boord de Fantastic/La Suprema

"aanrader"

Beoordeeld op 27 juli 2014 door Roland

waren in 2013 met zelfde maatschappij van Sicilië naar Genua gevaren in juni. restaurant was al gesloten op moment van afvaart, zwembad aan boord was leeg en nogal vuil zoals trouwens heel de boot . Dus we waren nogal sceptisch toen we in juli van Genua naar sardinie gingen.Maar Grandi Veloci is de goedkoopste. tot onze grote verassingbleek de Toscana ( een ex ferry uit Scandinavie en al wat op leeftijd )voorzien van diverse uitstekende restaurants, animatie en bars. Dit alles aan zeer democratische prijzen. goede service van gemotiveerd personeel . de 4 persoons hut was krap bemeten en 's nachts viel de airco uit . Maar dit kon de pret niet drukken. Ontscheping was wat later dan gepland maar dit ten voordele van onze nachtrust.De terugtocht met Tirrenia daarentegen was net tegenovergesteld .

'Roland' reiste met Grandi Navi Veloci aan boord de SNAV Toscana

"Great experience"

Beoordeeld op 14 juli 2014 door Anonieme

We could watch the soccer game on board which made us very happy! Our room was clean, and we enjoyed discovering the ship. Great view with sunset when the ship departed from the port of Palermo.

'Anonieme' reiste met Grandi Navi Veloci aan boord de SNAV Sardegna

"Buiten te weinig stoelen en ligbedden."

Beoordeeld op 11 juli 2014 door Anonieme

Nette schepen. Alleen jammer dat er buiten veel te weinig stoelen en ligbedden aan boord zijn. Wij hadden zelf vouwstoeltjes mee en dat kan ik iedereen aanraden. Gratis wifi zou ook leuk zijn. Dat moet toch kunnen voor die prijs.

'Anonieme' reiste met Grandi Navi Veloci aan boord de La Suprema/Fantastic

Grandi Navi Veloci vervoert auto's en passagiers over de Middellandse Zee tussen Italië, Spanje, Tunesië, Frankrijk, Marokko en de eilanden Sicilië en Sardinië.

Ontdek het leven aan boord van de schepen van Grandi Navi Veloci via:
De lancering in 1992 met hun eerste schip Majestic maakte Grandi Navi Veloci bekend om hun hoge kwaliteit service. De maatschappij beschikt tegenwoordig over een vloot die volledig is gemaakt van Cruise schip - de naam van een schip dat het vermogen om passagiers en voertuigen te vervoeren met de faciliteiten aan boord combineert en biedt voorzieningen van een cruiseschip.

De miljoenen passagiers die elk jaar voor Grandi Navi Veloci kiezen zijn het beste bewijs van de standaard van uitmuntendheid die je ontdekt wanneer u aan boord reist van een GNV schip. Het ontwerp en het comfort van de kamers, de attente service aan boord, de 24 uur receptie en de speciale talloze attracties voor de kinderen maken het varen met Grandi Navi Veloci een unieke ervaring.

Directferries.nl biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Grandi Navi Veloci dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.


Grandi Navi Veloci

Grandi Navi Veloci havens

Frankrijk

Italië

Marokko

Sardinië

Sicilië

Spanje

Tunesië

Grandi Navi Veloci Routes

Frankrijk < > Marokko

1 Afvaart / Week
Reistijd: 29 uur
2 Avaarten / Week
Reistijd: 32 uur

Italië < > Marokko

Italië < > Sardinië

Italië < > Sicilië

Italië < > Spanje

Italië < > Tunesië

Marokko < > Spanje

Sicilië < > Tunesië

© Direct Ferries Ltd