Grandi Navi Veloci klantenrecensies
Bekijk onze meest recente klantenrecensies
Bekijk meer Grandi Navi Veloci klantrecensies op onze route en schip pagina's.

"Gemakkelijk terug van Marokko"

Beoordeeld op 11 november 2013 door Willy

Op zich was de reis prima, mede dank zij de rustige zee natuurlijk. Goede accomodatie, een goed bed en goede toiletruimte. Latig was, dat de eerste 12 uur, de watervoorziening stuk was en de toilet afvoer op het hele schip niet functioneerde: waarschijnlijk veroorzaakt door domme medepassagiers, die van alles en nog wat in het toilet dumpen. Minpuntje: de cafetaria is onwijs duur! We moesten voor twee plakjes kaas 2 euro 80 betalen. U leest het goed! Kwaliteit van het eten is goed. Bij een volgende keer zou ik wel weer voor deze maatschappij kiezen, maar zelf wat eten meenemen in de rugzak, zoals overigens de meeste Marokanen doen !!

'Willy' reiste met Grandi Navi Veloci, van Sète Tanger Med aan boord de Excellent/Splendid

"Verrassend mooie reis!"

Beoordeeld op 22 september 2013 door Leonardus A.j.

Het was voor mij de eerste keer dat ik op mijn autoreed naar Marrakech gebruik maakte van de Ferry Barcelona - Tanger. Het was een erg aangename reis, snel, goede organisatie en dus voor herhaling vatbaar! Bedankt en tot de volgende keer! Loek

'Leonardus A.j.' reiste met Grandi Navi Veloci, van Barcelona Tanger Med aan boord de Excellent

"Goede bootreis"

Beoordeeld op 30 augustus 2013 door Anonieme

De veerboot van Genua naar Tunis en vice versa geboekt via directferries is van de zomer een goede zet geweest. De afhandeling was helder, de bootreis prima. De vaartijden zijn afhankelijk van de instapprocedure: het schip vertrekt niet voordat iedereen er op is. Voor ons was zowel de heen- als terugreis 18 uur i.p.v. 24 uur, maar het vertrek was beide 2 uur later dan gepland. De boot is prima.

'Anonieme' reiste met Grandi Navi Veloci, van Genua Tunis aan boord de La Superba

"Goed begin van de vakantie"

Beoordeeld op 23 augustus 2013 door Adrienne J.r.

Aan het begin van de vakantie de boot naar Palermo genomen. Heerlijk. Alles wordt geregeld voor je. Het eten was goed, de hutten schoon en lekker rustig. Jammer dat internet niet direct geregeld kon worden maar pas na een nacht.

'Adrienne J.r.' reiste met Grandi Navi Veloci, van Genua Palermo aan boord de La Suprema

Grandi Navi Veloci vervoert auto's en passagiers over de Middellandse Zee tussen Italië, Spanje, Tunesië, Frankrijk, Marokko en de eilanden Sicilië en Sardinië.

Ontdek het leven aan boord van de schepen van Grandi Navi Veloci via:
De lancering in 1992 met hun eerste schip Majestic maakte Grandi Navi Veloci bekend om hun hoge kwaliteit service. De maatschappij beschikt tegenwoordig over een vloot die volledig is gemaakt van Cruise schip - de naam van een schip dat het vermogen om passagiers en voertuigen te vervoeren met de faciliteiten aan boord combineert en biedt voorzieningen van een cruiseschip.

De miljoenen passagiers die elk jaar voor Grandi Navi Veloci kiezen zijn het beste bewijs van de standaard van uitmuntendheid die je ontdekt wanneer u aan boord reist van een GNV schip. Het ontwerp en het comfort van de kamers, de attente service aan boord, de 24 uur receptie en de speciale talloze attracties voor de kinderen maken het varen met Grandi Navi Veloci een unieke ervaring.

Directferries.nl biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Grandi Navi Veloci dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.


Grandi Navi Veloci

Grandi Navi Veloci havens

Frankrijk

Italië

Marokko

Sardinië

Sicilië

Spanje

Tunesië

Grandi Navi Veloci Routes

Frankrijk < > Marokko

1 Afvaart / Week
Reistijd: 29 uur
2 Avaarten / Week
Reistijd: 32 uur

Frankrijk < > Spanje

Italië < > Marokko

Italië < > Sardinië

Italië < > Sicilië

Italië < > Spanje

Italië < > Tunesië

Marokko < > Spanje

Sicilië < > Tunesië

© Direct Ferries Ltd