Golden Star Ferries

Golden Star Ferries exploiteert seizoensgebonden ferrydiensten in Griekenland en verbindt het vasteland met de Cycladen in de Egeïsche Zee, een archipel met de populaire vakantiebestemmingen Mykonos en Santorini.

Met een van de meest moderne vloten in de Egeïsche Zee, met activiteiten die in 2011 beginnen, zijn de Golden Star Ferries schepen zeer geschikt voor de moderne reiziger, die zich richten op snelheid, veiligheid en betrouwbaarheid. De uitgebreide dienstregeling biedt snelle en reguliere routes tussen de haven van Rafina en de archeologisch rijke Cycladen, die worden beheerd door stijlvolle schepen met hightech voorzieningen.

F / B Superferry is in 2016 verworven en heeft een complete renovatie ondergaan die de weg leidt naar de standaarden van maritieme reizen binnen in de Cycladen. Het kleinere en snellere vakwerk, genaamd Super Runner, werd in 2017 aangekocht en bevat de meeste eilanden in zijn huidige dienstregeling, die Tinos, Mykonos, Paros, Naxos, Ios en Santorini serveert. F / B Superferry II is het oorspronkelijke schip van het bedrijf, met een capaciteit voor meer dan zestienhonderd passagiers, een bioscoopkamer, luxe lounges en veel open dekruimte.

Direct Ferries biedt Golden Star Ferries dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u Golden Star Ferries overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij. Vergelijk nu Golden Star Ferries dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Lees meer Lees minder

Alle Golden Star Ferries routes