Ginostra naar Vulcano Veerboot

De Ginostra Vulcano veerdienst verbindt Eolische Eilanden met Eolische Eilanden en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Liberty Lines veerdienst gaat tot 4 keer per dag met een vaartijd van ongeveer 1 uur 10 minuten Terwijl de Siremar veerdienst loopt tot 4 keer per week met een duur van 3 uur 45 min.

Dus dat is een totaal van 32 overtochten per week op de Ginostra Vulcano route tussen Eolische Eilanden en Eolische Eilanden. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Route en havengegevens

Ginostra - Vulcano Veerbootmaatschappij

  • Liberty Lines
    • 4 Afvaarten / Dag 1 uur 10 min
    • Prijsaanvraag
  • Siremar
    • 4 Afvaarten / Week 3 uur 45 min
    • Prijsaanvraag

Gemiddelde Ginostra Vulcano tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald voor een enkele reis op deze route. De getoonde prijzen zijn per persoon.

Vulcano Gids

Het kleine Italiaanse eiland Vulcano ligt aan de Tyrreense Zee en ongeveer 25 km voor de kust van het eiland Sicilië. Het is de meest zuidelijke gelegen van de 8 eilanden die deel uitmaken van de Eolische eilandengroep. Het eiland heeft een aantal vulkanische centra, waaronder een van de vier actieve, niet-onderzeeër, vulkanen in Italië. De meest recente vulkanische activiteit is de Gran Cratere aan de bovenkant van de Fossa kegel, hebben de kegel in de Lentia Caldera geteeld in het midden van het eiland, en heeft minstens 9 grote uitbarstingen in de laatste 6.000 jaar gehad. Vulcano is stil geweest sinds de uitbarsting van de Fossa kegel van 3 augustus 1888-1890, die ongeveer 5 meter van pyroclastische materiaal op de top afgezet. Het eiland is ook beroemd om zijn warmwaterbronnen, die zijn gelegen op korte loopafstand van de haven!