Blijf op de hoogte

Mega Express Three

1 Recensie - Schrijf een recensie

Verzorgd door Corsica Sardinia Ferries op de route Golfo Aranci Livorno

Gebouwd in 2001, de Mega Express Three heeft een capaciteit van maximaal tot 2100 passagiers en 650 voertuigen. Het schip heeft alle voorzieningen van een modern schip waaronder een grote selectie van hut accommodatie, verstelbare stoelen, winkels, een a la carte en zelfbedieningsrestaurant, 3 bars, een zwembad, solarium, speelkamer en een speciale speelruimte voor de kinderen.

Er zijn momenteel geen video's beschikbaar.

3.6
van 5

Dit schip werd anbevolen door 100% van onze klanten

  • Algemeen:4.0
  • Personeel:3.0
  • Catering:4.0
  • Punctualiteit:3.5
  • Netheid aan boord:3.5

Hartelijk bedankt voor uw recensie

Om ervoor te zorgen dat de informatie nauwkeurig blijft, kunnen wij alleen beoordelingen van Directferries klanten accepteren. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Of Blijf Anoniem
Algemene voorzieningen:
Kwaliteit van de catering:
Schip netheid:
Personeelsvaardigheden:
Schip stiptheid:
Ja Nee

Ik bevestig dat deze review gebaseerd is op mijn eigen ervaring en niet uit andere bronnen is gekopieerd. Ik ben mijzelf bewust van de wettelijke gevolgen mocht ik de rechten van een derde partij schenden.

Hutten aan boord / Gereserveerde zitplaats

Mega Express III heeft ongeveer 370 en-suite hutten (circa 1425 bedden) en een lounge met gereserveerde verstelbare stoelen voor maximaal 430 passagiers.

Let op: Hoewel we alles hebben gedaan om het maken van onze Mega Express Three gids zo nauwkeurig en duidelijk mogelijk te maken, kunnen Faciliteiten aan boord, diensten en entertainment variëren, afhankelijk van de vertrekdatum en tijd van het jaar en kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving door veerbootmaatschappijen worden gewijzigd en/of beëindigd

© Direct Ferries Ltd