Bluewater Express

Bluewater Express verzorgd de populaire high speed ferry diensten rond de Indonesische paradijs van Bali, Lomboku en de Gili-eilanden.

Met een stevige nadruk op veiligheid, professionaliteit en tevredenheid van de gasten, Bluewater Express is bekend als een van de beste en meest betrouwbare veerbootmaatschappijen van de regio.

Opgericht in 2005, de Britse eigendom Bluewater Express heeft 3 moderne speciaal gebouwde schepen. Allemaal geïntroduceerd in de late jaren 2000 tot begin 2010 en kunnen van 30 tot 60 passagiers vervoeren. De schepen zijn specifiek ontworpen om de wateren tussen Bali en Lombok aan te kunnen, zodat u comfortabel reist. De diensten lopen meerdere keer per dag, het hele jaar door en de frequentie neemt toe in het hoogseizoen.

Faciliteiten aan boord zijn beperkt echter een toilet, een ruime zonnedek zijn beschikbaar, evenals mineraalwater en zoetigheden die gratis verstrekt worden. 'S ochtends wordt gratis koffie of thee geserveerd, inbegrepen bij de ticketprijs voor diensten vanaf Serangan Harbour.

Het bedrijf biedt ook hotel pick-up-and-drop offs met busdiensten naar/van Serangan en Padang Bai in Bali waardoor het nog makkelijker is om naar Lombok en de Gili-eilanden te reizen. Transfers zijn beschikbaar op aanvraag en moeten vooraf worden gereserveerd.

Gebruik directferries.nl om Bluewater Express dienstregelingen en prijzen te vinden, en om Bluewater Express ferry tickets te boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Maak je geen zorgen, we zullen Bluewater Express ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappij in uw zoekopdracht.

Lees meer Lees minder

Alle Bluewater Express routes