Blu Navy

De Italiaanse veerbootmaatschappij BN di Navigazione, of Blu Navy verbindt Piombino, Toscane met Portoferraio op het eiland Elba, terwijl de dochteronderneming groep BN Sar Nav biedt veerdiensten tussen Corsica en Sardinië, aan de Middellandse Zee.

Oorspronkelijk met slechts zes dagelijkse afvaarten toen het bedrijf werd opgericht in 2010, Blu Navy is uitgegroeid tot een gevestigd merk in de Italiaanse scheepvaart en biedt een uitgebreide dienstregeling en een uitstekende punctualiteit record.

Blu Navy gebruikt momenteel een groot schip genaamd 'Acciarello', die een capaciteit heft van 800 passagiers en 200 auto's, met de mogelijkheid van het laden en lossen in slechts dertig minuten. De honderd en dertien meter lang en achttien meter breed schip met een kruissnelheid van zestien knopen is een van de meest efficiënte passagiersschepen aan de Tyrreense Zee.

De veerboot onderging een complete make-over in 2015, met het doel om het comfort en entertainment aan boord te verbeteren, en heeft nu luxueuze zitplaatsen en een top-kwaliteit bar waar heerlijke hapjes en drankjes worden geserveerd, evenals een nieuw ontworpen garage, waardoor klanten hun voertuigen met gemak kunnen parkeren.

Directferries.nl biedt u de mogelijkheid om op een eenvoudige wijze Blu Navy dienstregeling en prijzen te vergelijken met alle alternatieve veerbootmaatschappijen.

Lees meer Lees minder