Balearia

Balearia verbindt het Spaanse vasteland met de Balearen van Mallorca, Menorca, Ibiza en Formentera alsmede het verschaffen van verbindingen en operationele diensten in de Straat van Gibraltar.

Balearia vervoert van ongeveer 3,5 miljoen passagiers per jaar, en biedt overtochten met een mix van conventionele en snelle veerboten, afhankelijk van de afstand en eisen van de passagier.

Welke route je ook kiest, aan boord van alle schepen van Balearia kunt u een comfortabele, betrouwbare en competitieve tocht verwachten. De maatschappij brengt u en uw voertuig van het centrum van de ene stad naar de andere.

De overtochten tussen Algeciras, Tanger Med en Ceuta worden verzorgd onder de merknaam Balearia Nautas.

Directferries.nl biedt u de mogelijkheid om op een eenvoudige wijze Balearia dienstregeling en prijzen te vergelijken met alle alternatieve veerbootmaatschappijen.

Lees meer Lees minder

Alle Balearia routes

Balearia klantenrecensies.

22
 • "Prima trip en prima service"

  Jammer, dat de tickets bij het loket van Balearia voor 2 personen retour van Denia naar San Antonio (Ibiza) € 318,- kosten. Ik heb bij direct ferries € 347,- betaald. Dus € 29,- te veel ! Had u mij wel even kunnen laten weten.

  'Frank Wiesehahn' reiste met Balearia aan boord de Jaume III

  Lees meer Lees minder
 • "Prima overtocht van ibiza naar formentera en terug"

  Makkelijk te boeken online dan even tickets ophalen bij loket in ibiza, kan meteen voor de terugweg, en de boot op. Geen wachttijden, schone boot en goed op tijd. Aanrader

  'Anonieme' reiste met Balearia aan boord de Posidonia/Nixe

  Lees meer Lees minder
 • "Heerlijk naar Mallorca"

  Reis goed verlopen. Vooral terug ging lekker snel. Bediening goed. Alleen hamburger op dek was van minder goede kwaliteit. Iets meer tijd aan besteden op de grill.

  'Henk' reiste met Balearia aan boord de Martin i Soler

  Lees meer Lees minder
 • "Goed maatschappij"

  Wij hebben een prettige overtocht genoten met Balearia. De slaapstoelen waren erg comfortabel.

  'Van der Hoeven W.' reiste met Balearia aan boord de Martin i Soler

  Lees meer Lees minder