Awesome Adventures Fiji

Awesome Adventures Fiji biedt bootverbindingen tussen de belangrijkste eiland van Fiji en Yasawa en Mamanuca Island.

De Awesome Adventures Fiji diensten worden verzorgd de bekende catamaran, de Yasawa Flyer, de meest populaire schip voor toeristen van en naar de Yasawa eilanden, en vertrekt met tussenstops vanaf de passagiersterminal op Denarau om 08.30 's ochtends richting de kleine Mamanuca Islandresorts en naar het paradijselijke Yasawa Islands.

De laatste stop is de beroemde Blue Lagoon Beach Resort in het noorden, voordat u terug naar de Yasawa Flyer keert, u stopt bij elk eiland en arriveert om 17.45 uur.

Aan boord vindt u zitplaatsen in de lounge met airconditioning, een informatiebalie, een bar met drankvergunning, een café en buitendekken. Voor een kleine meerprijs kunt u op sommige routes upgraden naar de Captain's Lounge, gelegen op het bovendek. De lounge heeft grote wrap-around ramen, comfortabele banken en is voorzien van gratis drankjes en snacks.

Awesome Adventures Fiji gebruikt af en toe de schepen van hun zusterbedrijf, South Sea Cruises, ook snelle, moderne schepen en speciaal gebouwd voor de reis rond de Fiji-eilanden.

Voor degenen die op het vasteland willen blijven, er is dagelijks een gratis bustransfer naar de passagiersterminal op Denarau, beschikbaar vanaf Nadi, Wailoaloa en Denarau hotels and accommodation. Deze service is ook beschikbaar op aanvraag.

Directferries.nl biedt u de mogelijkheid om op een eenvoudige wijze Awesome Adventures Fiji dienstregeling en prijzen te vergelijken met alle alternatieve veerbootmaatschappijen.

Lees meer Lees minder

Alle Awesome Adventures Fiji routes

Alternatieve maatschappijen en routes