Astypalea - Donoussa Veerbootmaatschappij

date4 Avaarten / Week
clockReistijd: 2 uur 20 minuten

Astypalea naar Donoussa Veerboot

Bij Direct Ferries zijn we volledig neutraal en zijn wij gefocust u te helpen om snel en gemakkelijk de beste tarieven op de route Astypalea Donoussa tussen Dodekanesos en Cycladen te vinden.

Wij ontvangen de actuele tarieven voor Astypalea naar Donoussa rechtstreeks van de boekingssystemen van de veermaatschappijen en vergelijken alle opties zodat u de beste deal voor uw overtocht krijgt. Het vinden van een tarief en boeken van uw ferry ticket naar Cycladen kan niet eenvoudiger!

Het vinden van een veertarief is snel en gemakkelijk! Selecteer eenvoudigweg uw plaats van vertrek in zoek en boek, Astypalea Donoussa in het route menu, aantal personen en klik vervolgens op zoek.

Astypalea Donoussa Veerboot Gids

De Blue Star Ferries Astypalea Donoussa veerdienst tussen Dodekanesos en Cycladen is de enige op deze route. Met vaartijden van 2 uur 20 minuten is de veerdienst ongeveer 4 keer per week gepland.

De regelmaat en duur van de overtocht variëren van tijd tot tijd dus is het raadzaam om actuele tarieven en beschikbaarheid te controleren.
© Direct Ferries Ltd