Aquabus

Aquabus biedt overtochten het hele jaar door, tussen de eilanden Ibiza en Formentera. Opgericht in 1985, Aquabus biedt een vriendelijke service, met flexibele reisschema's evenals de beste tarieven voor veerdiensten tussen de eilanden.

De vloot van Aquabus is onderdeel van Aquabus Maritime Professional Training school, waar marine cursussen worden aangeboden. Het bedrijf biedt ook lokale diensten, die de meest populaire clubs en stranden van Ibiza verbinden.

Omdat de Aquabus schepen relatief klein zijn, ze in staat om dichtbij de kust te varen waarbij u van de prachtige uitzichten en het leven in de omgeving van Formentera kunt genieten.

De Ibiza-Formentera diensten worden dagelijks verzorgd, het hele jaar en de reis duurt ongeveer veertig minuten. Aquabus is een geweldige keuze om Ibiza en Formentera te bereiken in een fantastische familie sfeer!

Met directferries.nl krijgt u de mogelijkheid om Aquabus dienstregelingen en tarieven te bekijken, en om Aquabus ferry tickets te boeken. Wij zullen indien mogelijk Aquabus dienstregelingen en tarieven vergelijken met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Lees meer Lees minder

Alle Aquabus routes

Alternatieve maatschappijen en routes