Anafi - Thira Veerbootmaatschappij

date2 Avaarten / Week
clockReistijd: 1 uur 35 minuten
date2 Avaarten / Week
clockReistijd: 1 uur 55 minuten

Anafi naar Thira Veerboot

Bij Direct Ferries kunt u veerdiensten in Cycladen op de Anafi Thira route vergelijken middels onze snelle en eenvoudige live beschikbaarheid en beste prijs zoekers.

Bekijk dienstregelingen en tarieven van alle Anafi Thira ferry's zodat u gegarandeerd het beste tarief voor uw overtocht vindt. Indien er een alternatieve route tegen een beter tarief beschikbaar is zullen wij deze ook tonen.

Het vinden van een prijsopgave of boeken van uw ferry naar Cycladen kan niet eenvoudiger! U hoeft alleen maar Anafi naar Thira in het menu aan de linkerkant te selecteren, het aantal passagiers in te voeren en op zoek te klikken!

Anafi Thira Veerboot Gids

De Anafi Thira veerdienst verbindt Cycladen met Cycladen en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Anek Lines veerdienst gaat tot 2 keer per week met een vaartijd van ongeveer 1 uur 35 minuten Terwijl de Nel Lines veerdienst loopt tot 2 keer per week met een duur van 1 uur 55 minuten.

Dus dat is een totaal van 4 overtochten per week op de Anafi Thira route tussen Cycladen en Cycladen. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.
© Direct Ferries Ltd