Boek uw Amsterdam overtocht

De veerhaven van Amsterdam (Ijmuiden) in Nederland verbindt u met Newcastle in Engeland met een keuze uit 7 ferry overtochten per week. De duur van de Amsterdam naar Newcastle overtocht uit 16 uur 30 minuten en het kruispunt wordt bediend door DFDS Seaways.

Amsterdam Havenkaart

Klik voor Kaart

Amsterdam Veerboot Alternatieven

Amsterdam Veerdiensten

 • DFDS Seaways
  • 7 Afvaarten / Week 16 uur 30 min
  • Prijsaanvraag

Amsterdam Gids

Amsterdam is de culturele hoofdstad van Nederland. Het ligt aan de oevers van twee rivieren: het IJ en de Amstel. Het werd opgericht in de 12e eeuw als een klein vissersdorp aan de oevers van de Amstel en is nu de grootste stad van het land en de financiele en culturele centrum. De middeleeuwse kern biedt het beste van het drukke straatleven van de stad en is de thuisbasis voor winkels, vele bars en restaurants. Amsterdam heeft het grootste historische stad centrum van Europa, daterend grotendeels uit de 17e eeuw, de Gouden Eeuw van Nederland en de middelpunt. Op dat moment werd een serie van concentrische, semi-circulaire kanalen rond de oude binnenstad gebouwd die tot vandaag nog steeds de inrichting en de uiterlijk bepalen. Heel veel mooie huizen en villa's zijn langs de grachten gesitueerd waarvan de meeste bewoond, andere kantoren en sommige openbare gebouwen zijn. Vanwege de drassige grond zijn de gebouwen gebouwd op palen en hierdoor zijn sommige huizen geleidelijk aan het zinken.

Hoe kom je in Amsterdam Veerboot Haven

 • Amsterdam Haven Adres

  Sluisplein 33, 1975 AG Ijmuiden

 • Amsterdam Accommodatie

  Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Amsterdam vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Amsterdam Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!