Sorry, de service Algeciras - Tanger is niet langer beschikbaar.
...

Overtochten naar Algeciras - Tanger

De dienst Algeciras - Tanger werd verzorgd door Comanav, Comarit, Euroferrys, FRS & Trasmediterranea.

Hoewel deze veerdienst momenteel niet beschikbaar is, wij zijn een grootschalige ferry ticket vergelijkingswebsite die met de meeste veerbootmaatschappijen werkt en in staat om u alternatieve met veerdiensten vanuit Spanje of Marokko ferry overtochten te bieden, zie hieronder.

klik op de onderstaande links voor meer informatie of ga naar het menu aan de linkerzijde voor tarieven, schema’s en om uw tickets nu te bestellen.

Alternatieven voor Algeciras Tangier

Route en havengegevens

Algeciras Gids

Algeciras is een havenstad in het zuiden van Spanje, en is de grootste stad aan de baai van Gibraltar. Algeciras is voornamelijk een vervoersknooppunt en industriële stad. Haar voornaamste activiteiten zijn verbonden aan de haven, die een belangrijkste opstapplaats is met veerdiensten tussen Spanje en Tanger, en andere havens in Marokko, alsmede de Canarische Eilanden. De stad heeft ook een aanzienlijke visserijsector en exporteert een scala aan landbouwproducten, zoals granen, tabak en boerderijdieren. Algeciras is misschien niet de mooiste stad, maar het heeft wel een zanderige individualiteit. In tegenstelling tot sommige Costa resorts, Algeciras is zeer authentieke met een echte haven sfeer.
De haven van Algeciras is een van de grootste havens van Europa, en ter wereld in de onderstaande drie categorieën: container, vracht en overslag. De haven ligt 20 km ten noordoosten van Tarifa op de Río de la Miel, de meest zuidelijke gelegen rivier van het Iberisch schiereiland en het vasteland van Europa. De haven is gerangschikt als de 16e drukste haven ter wereld. Ondanks de zware schip spoor, walvissen en dolfijnen zijn af en toe ook vanaf het dek te bewonderen.

Tanger Gids

Gelegen in het noorden van Marokko, aan de Noord-Afrikaanse kust, de stad Tanger ligt aan de westelijke ingang van de Straat van Gibralta, waar de Middellandse Zee uitmondt in de Atlantische Oceaan. Dreigende over de medina, de oude stad, is het Kasbah die oude vestingwerken die ooit de leiding van de verdedigingswerken van de stad waren zijn. Vandaag zijn veel van de historische gebouwen en paleizen van de Kasbah zijn gekocht door de Europeanen en omgezet in privéwoningen en omgezet in hotels, restaurants en musea. De Kasbah Museum ligt vlak bij Place du Mechouar en bevat verschillende overblijfselen uit de steentijd door het begin van de 20e eeuw, het weergeven van de rijke geschiedenis van Tanger. Hier kunt u het bewijs van de vele volkeren die hebben bewoond of geregeerd deze regio te zien. Niet te missen is een prachtig mozaïek uit de Romeinse stad Volubilis en een mooie wandeling door de Sultan's Gardens.